Chalet Speik

Dit luxe vrijstaande chalet ligt in Skiresort Koralpe in het Oostenrijkse en zonnige Karinthiƫ op 1.600 m hoogte boven het stadje Wolfsberg. Het vrijstaande, romantische chalet is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor de ultieme ontspanning beschikt het stijlvolle chalet over een grote inhouse wellnessruimte met eigen sauna, ligstoelen, douche, TV en een heerlijk ligbad met prachtig uitzicht. Het chalet heeft twee slaapkamers en drie badkamers, een volledig ingerichte open keuken en een ruime woonkamer met een sfeerhaard. Heerlijk voor de gezellige winterse avonden. Vanuit het chalet en vanaf het balkon en terras heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. Het chalet staat aan de voet van de skipiste en skiliften, ideaal dus in de winter. Het skigebied heeft circa 30 km pistes en is geschikt voor jong en oud. In de zomer is er veel aanbod van verschillende activiteiten, zoals wandelen, boogschieten, mountainbiken en paragliden. De Koralpe beschikt over uitgebreide mooie wandelroutes voor prachtige natuurgebieden. Ook de mooie meren van Karinthiƫ zijn in ongeveer een half uur met de auto te bereiken. Al met al een heerlijke vakantiebestemming het hele jaar door! Belangrijk: kinderbeddengoed dient zelf te worden meegenomen.1629.25Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F190276_lsr_2016122240642073200.jpg&feedId=26611&k=fe6c034d3c24ce23e34892c696aee79ff7cd8dcbLuxe, vrijstaand chalet met inhouse wellness in skiresort Koralpe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *