Chalet Sonnrain

Met een adembenemend uitzicht op het dorp Piesendorf en de magnifieke bergen van het National Park Hohe Tauern, vindt u op loopafstand van het centrum dit geweldige en luxueus ingerichte vakantiehuis. Dit huis beschikt over 2 aparte eenheden welke beide tot uw beschikking staan, ideaal voor samen reizende vrienden of families. Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is het gebruik van warme en bijzondere materialen waardoor uw vakantiehuis een heel warm en aangenaam klimaat heeft. Op de begane grond treft u een woonkamer met moderne open keuken aan. De comfortabele bank kan uitgeklapt worden en als volwaardig bed beden gebruikt. De slaapkamer, welke hoogwaardig is ingericht, beschikt over een 2 persoonsbed, voldoende kastruimte en een badkamer en-suite. Vanuit de woonkamer komt u op het zonnige overdekte terras met een prachtig uitzicht. Op de 1e etage komt u in het prachtige, maar vooral ook zeer luxueuze Penthouse. De woonkamer met moderne open keuken is gesitueerd over de gehele breedte van het huis en heeft door gebruik van het vele glas een fantastisch uitzicht. Op het deels overdekte balkon staan diverse tuinmeubelen waar u heerlijk buiten kunt zitten. U beschikt over 2 royale en hoogwaardig ingerichte slaapkamers met elke een 2 persoonsbed, welke elk een eigen badkamer hebben. De garage op de begane grond kan naast gebruik als skiruimte of fietsenberging ook voor 1 auto worden gebruikt. De ligging is perfect, zonnig, op korte afstand van Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland zodat in de zomer vele golfbanen, de watervallen van Krimml, de GroƟglocknerstrasse, maar ook de prachtige natuur om te wandelen, of te mountainbiken allemaal in de buurt zijn. In de winter ben je snel in de skigebieden van Zell am See en kun je een groot deel van het jaar skiĆ«n op de gletsjer van Kaprun.3248.36Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298968_lsr_20181030126956496.jpg&feedId=26611&k=a20b14577004baf284b1bd66a707366c9b777025Zeer luxueus vakantiehuis vlakbij Kaprun en Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *