Chalet Sonnenheim

Uniek door zijn ligging en adembenemend uitzicht op het authentieke dorp Piesendorf (vlakbij het bekende Kaprun en Zell am See) en de magnifieke bergen van het National Park Hohe Tauern, vindt u net boven het dorp op de zuidhelling dit geweldige vrijstaande luxueuze Chalet ‘Sonnenheim’ met ruim 200 m2 leefruimte, die zich uitstrekt over 3 etages. De accommodatie is ideaal voor samen reizende vrienden en families die hier kunnen genieten van alle luxe, ruimte en privacy maar ook geschikt voor kleinere gezelschappen. Het Chalet is modern, comfortabel en sfeervol ingericht met hoogwaardige materialen waardoor het een heel warm en aangenaam klimaat heeft. Op de begane grond beschikt u over een royale woonkamer met liftdeurhaard en een apart eetgedeelte waar u tot 14 personen aan 1 tafel kunt zitten. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer komt u in de aangrenzende serre. Ideaal om te relaxen en voorzien van een bureauhoek. Vanuit de serre en de woonkamer heeft u toegang tot het prachtige terras van uw zeer ruime privé tuin. De tuin is geheel afsluitbaar voor kleine kinderen en is voorzien van 3 terrassen met meubilair en een geweldig uitzicht op de bergtoppen zodat iedereen kan kiezen voor rust, zon of schaduw naar behoefte. Op deze etage bevindt zich ook de 1e slaapkamer welke smaakvol is ingericht. Op de 1e etage beschikt u over 3 slaapkamers waarvan 2 met eigen balkon, 1 zelfs met een eigen badkamer. Er zijn nog 2 badkamers op deze etage voor algemeen gebruik. Alle douches(4x) in huis zijn voorzien van een ‘Rainshower’. In het souterrain is de 5e slaapkamer met twee stapelbedden en vindt u ook het luxueuze Wellness gedeelte met Finse sauna, whirlpool, ‘Rainshower’, badmeubel met dubbele wastafel en relaxhoek. Heerlijk ontspannen na een inspannende dag in de bergen. Hier is ook een sanitaire ruimte waar u gebruik kunt maken van een wasmachine, wasdroger en vries box. Er is een ruime separate skiberging aanwezig met een skischoenverwarmer, skirek en fietsrek. Het huis is gemeten en vrij van belastende energieën. Het is voorzien van een Grander watervitalisatiesysteem zodat u gevitaliseerd water ter beschikking hebt voor het douchen, drinken en koken. Tevens zijn alle slaapkamers elektrosmog vrij waardoor u in een zuivere energie kunt slapen en verzekerd bent van een goede nachtrust. De ligging is perfect, zonnig, dichtbij Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland zodat in de zomer de golfbanen, de watervallen van Krimml en de Großglocknerstrasse in de buurt zijn. De wandel, fiets en mountainbikeroutes beginnen bij de voordeur. In de winter bent u snel in de skigebieden van Zell am See en kunt u van november tot en met mei skiën op de gletsjer van Kaprun. Piesendorf heeft ook een klein eigen skigebied, de Nagelköpfl. Ideaal om te rodelen en voor kinderen.2103.91Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F289996_lsr_2018092458076339399.jpg&feedId=26611&k=4fd3d2bca1c743f76a202cb9bebd1e059a900b1cLuxueus vrijstaand Chalet vlakbij Kaprun/Zell am See met whirlpool en sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *