Chalet Sonneck

Geniet van een authentieke wintervakantie in "Last Christmas"-stijl met vrienden en familie! Dit chalet voor 10 personen ligt idyllisch aan de zonnige berghelling van Kirchberg, kijkt uit op het wereldberoemde skigebied Hahnenkamm en biedt een 180 graden alpinepanorama. Het huis is ideaal voor ontspanning en welzijn: de whirlpool buiten en bar in de typisch Oostenrijkse "Stube" bieden ruimte voor 10 personen om te eten, te spelen, tv te kijken en samen van de avonden te genieten. Het chalet heeft 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer op de eerste verdieping, en biedt paren comfort en privacy. Op de begane grond bevinden zich nog twee slaapkamers die een badkamer delen. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt alles wat u nodig hebt om te koken voor 10 personen. Het terras en balkon rondom het zonnige, op het zuiden gelegen gedeelte van het chalet bieden een prachtig uitzicht over het witte winterwonderland rondom het chalet, de bergen en de skipistes van Kitzbühel en Kirchberg. De jacuzzi ligt op het terras en is geschikt voor ontspanning na een dag in de sneeuw, maar is ook erg leuk in de zomer en u kunt er genieten van een drankje. Het centrum van Kirchberg, populair voor levendig après-ski, is binnen 3 minuten met de auto te bereiken, terwijl het beroemde chique stadscentrum van Kitzbühel op slechts 5 minuten afstand ligt. De skilift Fleckalmbahn ligt op 800 meter van het chalet – de toegang tot het skigebied "KitzSki" met 180 km skipistes, en ca. 55 skiliften en 60 "Hütten". Dit chalet is ook een zeer goede keuze voor een zomervakantie in de bergen. Het kijkt uit op de beroemde golfbaan van Kitzbühel. Talrijke wandel- en mountainbikeroutes starten direct bij het chalet, en het strand aan de prachtige Schwarzsee ligt op slechts 3 minuten afstand. Ter informatie: het huis bestaat uit twee appartementen. Onder het Chalet Sonneck bevindt zich een klein appartement met een aparte ingang die bewoond is. De privacy van de gasten is gegarandeerd.6827.33Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F286737_lsr_2018080744813930239.jpg&feedId=26611&k=348a86541e445f98da01bc542117bccd00810d4bGeweldige chalet met jacuzzi, eigen bar en adembenemend Alpine Ski panorama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *