Chalet Salzach

Naast het bekende Kaprun en Zell am See ligt het gezellige dorpje Brück an der Grossglocknerstraße. Hier vind je op loopafstand van het centrum dit geheel gerenoveerde vrijstaande huis. Door een optimale indeling, gebruik makend van moderne materialen en een hoogwaardige inrichting voel je je gelijk thuis in dit luxueuze en warm ingerichte huis. Op de begaande grond vindt u een royale woonkamer met gezellige zithoek, een aparte keuken met grote eettafel voor 12 personen en een sfeervolle slaapkamer met badkamer en suite. De overige 3 slaapkamers vindt u op de 1e etage, waar ook 2 badkamers zijn gesitueerd. Na een dag wandelen, fietsen of heerlijk skiën, kun je heerlijk relaxen op een van de terrassen of in de royale tuin. Voor uw fietsen of motor is er een speciale fietsenberging welke in de winter als skiberging wordt gebruikt voorzien van skischoendrogers. In slechts enkele minuten ben je in de skigebieden van Zell am See en Kaprun (met de bekende gletsjer waar bijna het gehele jaar geskied kan worden) of in de zomer lekker naar het meer van Zell am See en natuurlijk niet te vergeten de Grossglockner. Kortom ideaal uitgangspunt voor uw vakantie in zowel de zomer als de winter. Bijzonderheden: De toegangsweg is hellend. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis, maar u kunt u uw auto ook in het dorp parkeren.1946.27Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F264085_lsr_2017072734730150309.jpg&feedId=26611&k=88935acd6fd4057237209042d3f729d968ca2deePrachtig gerenoveerd vrijstaand huis nabij Zell am See en Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *