Chalet Murlaub

Dit moderne en hoogwaardige houten chalet is gelegen in een prachtige omgeving op een klein vakantiepark met 14 huizen in de directe nabijheid van skigebied Kreischberg. Het chalet is modern en comfortabel ingericht met o.a. een sauna, gashaard, satelliet televisie, 2 badkamers, een wasmachine en droger en een groot houten terras. De vier slaapkamers bieden ruim plaats aan negen personen. Geniet van aangename uren op uw eigen terras of van een fijne dag voor de haard of in de wintertuin. Het Feriendorf heeft een rustige, maar toch centrale ligging in het midden van de prachtige natuur. Het dalstation van de Kreischbergbahn ligt op slechts 3 km afstand en brengt u zowel in de zomer als in de winter naar prachtige hoogten. Of u nu een flinke wandeltocht wilt maken of uw sporen in de sneeuw wilt maken – want er wordt actie gevraagd – dat is hier allemaal mogelijk. De regionale hoofdstad Murau bereikt u met de auto in 5 minuten en deze stad biedt veel mogelijkheden om te winkelen en er is ook een zwembad, Het natuurpark Grebenzen ligt daar vlak achter. U kunt ook heerlijk fietsen op het zeer populaire fietspad van Murtal. Vanuit dit huis kunt U ook gemakkelijk veel bestemmingen bereiken met de Murtalbahn, omdat het station Kaindorf Zuid op slechts 200 meter van dit huis ligt (in de winter geldt deze ook als skibus). Er is ook een golfplaats en een grote manege in de buurt (1km). Broodservice kan ter plaatse geregeld worden. Kortom ; alles voor een heerlijke vakantie.872.90Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F299286_lsr_2018112853877005114.jpg&feedId=26611&k=4a3dc88a2001b6bf10869fa9371c1ed59847f8dbFraai en ruim houten chalet met sauna in prachtige omgeving nabij Kreischberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *