Chalet Milner

Vrijstaand houten chalet prachtig gelegen in een rustig chalet parkje vlakbij Stadl an der Mur. De fantastische omgeving, de bijzondere ligging en de rust maken dit chalet tot een heerlijke vakantiebestemming. Het pittoreske dorpje Stadl aan de Mur ligt op het drielandenpunt van Salzburgerland, Karinthië en Steiermark. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied (Turrach en Kreischberg) zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen. De woonkamer van dit chalet is ingericht met een gezellige originele Oostenrijkse eethoek, een open keuken die van alle comfort is voorzien zoals een koelkast, oven en veel bergruimte. In de living bevindt zich een zithoek die kan worden gebruikt als slaapbank voor een eventueel 5e persoon. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een afgesloten zonneterras (ideaal voor kleine kinderen). Verder beschikt het chalet over 2 slaapkamers, een badkamer, een wasruimte met wasmachine en berging voor bijvoorbeeld de ski´s. De auto kan direct bij het chalet geparkeerd worden. In de directe omgeving van het park zijn vele voorzieningen aanwezig zoals op 600 meter afstand een zwemmeertje (strandbad) met zwemsteigers, een kinderspeelplaats, restaurantje en een tennisbaan. Het chalet ligt ongeveer 2 km van het dorpscentrum, winkeltjes en de restaurantjes. Het chalet ligt 15 km van het historische stadje en golf terrein van Murau in een gebied dat bekend staat als een van de zonnigste en meest onbedorven gebieden van Oostenrijk.487.28Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F285647_lsr_2017101181765366605.jpg&feedId=26611&k=481c61ccb16e8e93d3268e6b5b1b085390f0620dVrijstaand chalet prachtig gelegen tussen Kreischberg en Turracher Höhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *