Chalet Mayr XL

Wat dacht u van een onvergetelijke vakantie met vrienden of familie in dit schitterend gelegen vakantiehuis, bestaande uit twee aan elkaar geschakelde huishelften, in het dorpje Fürth, nabij het bekende Zell am See en Kaprun. Puur comfort in landelijke sferen! De mix van hout en moderne accessoires geven aan dit vakantiehuis een bijzondere uitstraling. Het vakantiehuis bestaat uit twee aan elkaar geschakelde huishelften voor ieder 13 personen (in totaal geschikt voor 26 personen). U kunt buitenom het andere deel van het huis bereiken. Ieder deel van het huis heeft een eigen ingang en in het souterrain treft u naast de enorme hal, 2 ruime slaapkamers aan en is ook de heerlijke wellness met sauna ondergebracht. Op de parterre vindt u bij beide woonhelften een ruime woonkamer met open keuken welke modern is ingericht. Vanaf de zonnige balkons heeft u een adembenemend uitzicht op de bergen van het National Park Hohe Tauern. Op de 1e etage beschikt u per huishelft over maar liefst 4 slaapkamers. Bij iedere huishelft zijn er 2 slaapkamers met een 2 persoonsbed, een slaapkamer met badkamer ensuite en een 2 persoonsbed en één slaapkamer met een 1- persoonsbed. Wat slaapkamers met een 1 persoonsbed betreft is er bij één huishelft een 1-persoonsbed met een afmeting van 90×200 cm en bij de andere huishelft vindt u hier een 1 pers. slaapkamer met een 1-persoonskinderbed van 70×140 cm. De ligging van het vakantiehuis is ideaal; in het midden van het bekende skigebied "Zell am See-Kaprun” en nabij het centrum van Zell am See en Kaprun! Natuur, rust, een zonnige ligging met hedendaags comfort zijn de kernwoorden die in dit vakantiehuis tot uiting komen. De skibus rijdt bijna direct voor de deur voorbij en brengt u naar de gletsjer van de Kitzsteinerhorn in Kaprun of naar het bekende Zell am See-Schüttdorf. Na een inspannende vakantiedag kunt u in uw eigen sauna heerlijk even bijtanken! Op aanvraag kunt u zelfs een massage boeken. In de zomer biedt de omgeving van Zell am See ook vele mogelijkheden zoals wandelen, fietsen en zwemmen in een van de mooiste bergmeren van de Alpen. Voor golfliefhebbers is dit vakantiehuis ook ideaal gelegen. De 36-holes golfbaan bij Zell am See-Kaprun is één van de mooiste golfbanen van Oostenrijk. Favoriete uitstapjes in de regio zijn Salzburg (de stad van Mozart), de burcht Hohenwerfen en de Großglockner. Al deze plaatsen zijn in minder dan 1 uur per auto te bereiken. Opmerking: het is niet geoorloofd om een elektrische auto bij de woning op te laden, of een camper/caravan op de parkeerplaats van de woning neer te zetten.5308.95Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305362_lsr_2019032195333388.jpg&feedId=26611&k=51f4722d2b95252b621cb94b602949bd667db502Zonnig gelegen vakantiehuis met wellness en sauna nabij het centrum van Kaprun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *