Chalet Mariland Bad Hofgastein

In het bekende Bad Hofgastein, bekend vanwege zijn kuuroorden, ligt net buiten het centrum, nabij de toegangswegen naar het bekende skigebied en het verderop gelegen Bad Gastein, dit prachtige vrijstaande Chalet. U bewoont het Chalet geheel alleen, privacy gegarandeerd. Het chalet is hoogwaardig opgebouwd uit veel natuurlijke materialen, hierdoor is er een zeer aangename Oostenrijkse sfeer aanwezig. Dit valt ook gelijk op als u binnenkomst in de royale woonkamer. Naast een gezellige zithoek, beschikt u tevens over een eettafel waaraan u met alle gasten kunt eten. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u via de brede schuifdeuren het grote terras vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de omliggende bergen. U beschikt over totaal 5 slaapkamers, waarvan 4 zijn gesitueerd op de bovenste etage. In totaal zijn er 3 badkamers. Alle slaapkamers zijn prachtig ingericht in de sfeer van het huis. Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt U zich heerlijk ontspannen in uw eigen privé wellness met sauna welke zich in het souterrain bevindt. Ook is hier skiberging. Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is. Op loopafstand vind je een restaurant en tevens de opstapplaats voor de skibus naar het skigebied, dat slechts op enkele minuten rijden ligt. Het Gasteinertal is bekend om zijn kuuroorden en prachtige natuur. In elk jaargetijde een echte aanrader!1615.22Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F282135_lsr_2018102959972483328.jpg&feedId=26611&k=dd2c5ef85b75da8ff0330ed9e784834417fe5ad8Vrijstaand Chalet, zeer sfeervol en luxueus nabij Bad Hofgastein en de skipistes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *