Chalet Mara S

Dit zeer verzorgde sfeervolle vrijstaande huis vindt u midden in het centrum van Kaprun, op loopafstand van de alle inkoopmogelijkheden, uitgaansgelegenheden en restaurants. Wat gelijk opvalt als u binnenkomt is de warme aankleding en de royale ruimtes. Op de begaande grond beschikt u over een mooie aparte woonkamer, een grote eetkamer en een aparte grote keuken. Ook vindt u op deze etage 1 slaapkamer met badkamer. De overige 8 slaapkamers zijn verdeeld over 2 etages, deels met een eigen badkamer. In totaal kunnen er maximaal 25 personen slapen in dit grote huis, ideaal voor samen reizende families of vrienden. Wilt u even heerlijk ontspannen na bijvoorbeeld een inspannende dag, dan mag u gebruik maken van de sauna en wellness mogelijkheden in het nabijgelegen pand van de eigenaar. Het huis is zeer centraal gelegen vlakbij het centrum, de skibus en de skipistes heeft u geen auto nodig tijdens uw verblijf. Kaprun staat bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportoord en gezellige uitgaansmogelijkheden. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Een echter aanrader! Voordeel voor onze gasten: Bij Ski Dome Oberschneider ontvangt u als onze gast een geweldige online korting op alle ski- en snowboardlessen en huur van skimateriaal. Wanneer u aankomt in Kaprun, staat alles al voor u klaar! Dit voordeel krijgt u als u online boekt bij: leisure.skidome.at4377.54Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F287821_lsr_2018010253018172.jpg&feedId=26611&k=cba09b256c28560702a915ec978a531ba0bd2436Prachtig sfeervol vrijstaand huis midden in het centrum van Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *