Chalet H XL

Dit uiterst hoogwaardige Chalet H XL ligt direct aan de skilift en de piste van de Zillertal Arena, en ligt op een ski-in/ski-outlocatie. Voor u betekent dit dat u ‘s ochtends niet in de rij hoeft te staan of in de volle skibus mee moet rijden, maar dat u uw ski’s voor de deur kunt onderbinden en direct kunt genieten van het grootste skigebied van het Zillertal, hier op de sneeuwzekere hoogte van 1600 meter boven zeeniveau in K√∂nigsleiten in het prachtige Salzburger Land direct aan de grens met Tirol! Het chalet telt drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u een skiberging met skischoenverwarming, een badkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een kleine woonkeuken met een eettafel voor 6 personen en een terras. Op de 1e verdieping vindt u de royale ingang van het huis, een gezellige woon/eetkamer met een eettafel voor maximaal 13 personen en een volledig uitgeruste keuken. Er zijn 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een badkamer, een apart toilet en een balkon. Op de tweede verdieping (knus onder het dak) bevindt zich een derde badkamer met wastafel, douche en toilet. Verder zijn op deze etage zogenaamde "slaapnissen" gerealiseerd, 1 ruimte met 2 en 3 slaapplaatsen en 1 ruimte met 2 en 4 slaapplaatsen. Een open gedeelte is voorzien van een gemoedelijke bank met TV. Optimaal is een verblijf met 10 volwassenen en de rest kinderen (tot max. 17 personen). Indien u met meer volwassenen verblijft bent u wat beperkter in ruimte. In de tuin kunt u heerlijk genieten van een vrijstaande sauna. Bij het chalet bevindt zich een carport met ruimte voor 2 auto’ s. Omdat het huis op een heuvel ligt, kunt u de ingang vanaf de parkeerplaats via een tuinpad met treden bereiken. Ontbijt en diner, desgewenst in het Chalet gecaterd of broodjesservice kunt u tegen betaling bestellen in het naastgelegen hotel, Das Alpenwelt Resort, waar u ook gebruik kunt maken van de kinderclub, het overdekt zwembad en de wellnessfaciliteiten (tegen betaling). In de directe omgeving vindt u diverse eet- en winkelmogelijkheden. Kortom, een prachtig chalet waar u en al uw medereizigers zich thuis zullen voelen. In de zomer zijn er veel mogelijkheden om uw vakantie, wandel- en mountainbikeactiviteiten in overvloed te regelen, veel bezienswaardigheden in zowel Tirol als Salzburgerland, een prachtig stuwmeer in de buurt van Gerlos; en vergeet niet om de hoogste watervallen van Europa in het nabijgelegen Krimml te bezoeken.6534.38Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F284503_lsr_2018083138843625372.jpg&feedId=26611&k=b9b3756c2526306edc0e48967b7452ab4c59620dZeer uniek chalet direct aan de skilift en piste van het Zillertal Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *