Chalet Grubing

Aan de rand van het bekende skigebied Kitzbühel-Kirchberg ligt het gezellige dorpje Hollersbach. De skilift (Panoramabahn), welke zich in de directe omgeving bevindt (ca 800 meter), brengt u rechtstreeks in dit prachtige ski- en wandelgebied, dichterbij kunt u bijna niet zitten! Met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, vindt u aan de zonzijde dit luxueuze Chalet welke u alleen bewoont. Het Chalet, verdeeld over 3 etages, is sfeervol ingericht en hoogwaardig afgewerkt. U voelt zich er gelijk helemaal thuis. Op de 1e etage bevindt zich de enorme woonkamer met open keuken, waarbij voldoende ruimte is om met alle gasten te dineren en daarna gezellig samen te zitten. Maar liefst 7 slaapkamers en 4 badkamers staan tot uw beschikking. Alle royaal en warm ingericht Als extra beschikt u over een privé sauna waar u heerlijk kunt relaxen na een inspannende dag in de bergen. Op de begaande grond is er ruimte om uw ski’s op te bergen en in de zomer uw mountainbike te stallen. Rondom het huis is een privétuin met prachtig terras en op de etage beschikt u over een heerlijk balkon. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabij gelegen Hollersbacher Badesee waar ook een grote kinderspeelplaats en tennis-, voetbal- en volleybalvelden zijn. Speelt u liever golf? Een 18 holes golfbaan vindt u in het nabijgelegen Mittersill (7 km). Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, doordat je vlakbij de lift zit, ben je in enkele minuten in het prachtige skigebied van Kitzbühel. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arrensleetocht maken kun je overal in de omgeving en een echte aanrader is om na het skiën of s ’avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabij gelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” -.1750.19Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F277420_lsr_2017081533370783287.jpg&feedId=26611&k=936b54a5a3f37b4d3901cf0523715633eacffde8Luxueus vrijstaand Chalet, naast de lift van het skigebied Kitzbühel/Kirchberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *