Chalet Fusch A

Dit zeer mooie, comfortabele chalet met twee etages bevindt zich net achter het centrum. Dit chalet en dat van dde buurman is gebouwd in Canadese blokhutstijl met massief hout. Je beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers plus en een heerlijke infraroodsauna. Een tweepersoonsslaapkamer op de begane grond en ook een badkamer met douche en toilet is toegankelijk met een rolstoel. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s direct bij het chalet. Heb je een keer geen zin in koken? Geen probleem! Het nabijgelegen restaurant brengt zelfs de maaltijden in het chalet. In het naastgelegen pension Andrea kun je tegen betaling elke morgen heerlijk ontbijten. In de winter, wanneer de vijver bevroren is, kun je schaatsen op het ijs. In de zomer kun je met het vlot naar de overzijde varen. De grote tuin biedt zeer veel ruimte voor kinderen en natuurlijk ook voor de rustzoekende ouders. Op slechts 100 meter afstand vind je de skibushalte met gratis skibus naar Zell am See en Kaprun. Hier zijn ook de sleeplift, oefenweide en helling, babylift en skischool. Verder tref je direct achter de chalets de langlaufloipes (50 m). Hartje Europa Sportregion (Kaprun/Zell am See) bereik je in een kwartiertje per auto of per skibus.2359.41Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F78088_lsr_20140314336367785996.jpg&feedId=26611&k=f41018d8b23dbfd8cf15376fd98d30aef0dd643fZeer mooi, comfortabel houten chalet met twee etages, net achter het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *