Chalet Bergblick

Dit luxueuze vrijstaande Chalet, welke zeer hoogwaardig is ingericht en beschikt over vele faciliteiten zoals een heerlijk jacuzzi, een gezellige tuin en een prachtige IR sauna, is centraal gelegen in het gezellige dorp St Margarethen in de regio Lungau vlakbij de gondel lift “Silverjet”.. Op de begaande grond beschikt u over een ruime woonkamer met aparte zit -en eethoek. De sfeervolle open haard, het gebruik van hoogwaardige warme materialen, samen met leuke unieke details, zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Door de tuindeuren loopt u zo de heerlijke zonnige tuin in waar u op het terras kan genieten van het prachtige uitzicht en heerlijk kunt genieten van de jacuzzi welke u kostenloos kunt gebruiken. Op deze etage vindt u ook de 1e slaapkamer en badkamer, vanzelfsprekend in dezelfde mooie stijl als de rest van het huis. Op de 1e etage beschikt u over 3 royale slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en-suite. In deze badkamer is ook de IR sauna gesitueerd. De slaapkamers zijn allemaal sfeervol ingericht. De skiberging welke u buitenom bereikt heeft praktische skischoenverwarmers en kan in de zomer als fietsenberging worden gebruikt. Het Chalet is zeer hoogwaardig ingericht en mogen we zeker tot een van de zeer luxe Chalets rekenen in ons aanbod. Een echte aanrader voor zowel uw zomer als wintervakantie. Het chalet ligt op circa 150 m van de skilift van het skigebied Aineck-Katschberg en ca 200 m van de supermarkt voor vers brood en uw dagelijkse boodschappen. Het skigebied Obertauern is met de auto in circa 25 min te bereiken, Speiereck in circa 10 minuten, maar beide ook met de gratis skibus. De stad Villach, maar ook noord Italië, Slovenië en Kroatië zijn snel en makkelijk bereikbaar. In de zomer kan zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker genieten van deze heerlijke omgeving. Wandelen, mountainbiken, vissen, raften en motorrijden over de vele mooie passen in de nabije omgeving zijn een van de vele mogelijkheden om een fantastische vakantie te beleven! Ter info: In het badlinnenpakket zit 1 grote en 1 kleine handdoek per persoon.2397.31Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F287380_lsr_2018112152897276270.jpg&feedId=26611&k=8bb6074b184478bce9a95668809b0878895b286cLuxe chalet op loopafstand van de skipiste met eigen jacuzzi en sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *