Chalet Bellevue

Het vrijstaande luxueuze Chalet Bellevue dat je geheel alleen bewoont, ligt aan de rand van Mauterndorf in het mooie en zonnige Lungau. Je voelt je meteen thuis als je binnenkomt. Het chalet is zeer royaal en comfortabel ingericht en voorzien van alle denkbare luxe. Zo zijn er totaal 4 royale slaapkamers en 3 badkamers (waaronder 1 masterbedroom met een luxe badkamer en-suite). De living van dit chalet is zeer ruim en sfeervol ingericht en beschikt over een gezellige en stijlvolle zit- en lounge hoek. Er bevindt zich zelfs een sfeervolle open haard voor de gezellige winteravonden. Naast de zitkamer is er een aparte eetkamer welke grenst aan de luxe keuken die van alle comfort is voorzien. In de keuken treft u zelfs een stoomoven, wokfornuis, wijnkoeler en Teppanyaki plaat aan. Er is een in-house wellness met sauna, inloopdouche en rustbedden, waar u in een privésfeer heerlijk ķunt ontspannen. Daarnaast staat er een inpandige garage met ruimte voor 1 auto en een skiberging met skischoenverwarmers tot uw beschikking. Vanuit het chalet en vanaf de verschillende zonnige terrassen en balkons heb je een mooi uitzicht op de bergen, het dal en het schilderachtige dorp Mauterndorf. Rondom het huis ligt een heerlijke tuin. Het chalet ligt in Mauterndorf in het hart van de Lungau. Deze de regio heeft de meeste zonuren van Oostenrijk met meer dan vriendelijke mensen, fantastische skipistes, fiets en wandelroutes, golfbanen en nog veel meer. Extra informatie: * Tijdens het verblijf van 1 juni tot 31 oktober krijgen alle gasten gratis ( behalve schoolgroepen ) de Lungaucard. Dit is een voordeelcard waarmee u gratis toegang heeft tot o.a. de kabelbanen, zwembaden, musea en nog veel meer! * In het handdoekenpakket zijn per persoon 1 grote en 1 kleine handdoek inbegrepen, wanneer u meer nodig dient te hebben kunt u dit tegen een vergoeding (Grote handdoek 3€ per stuk, kleine handdoek 2€ per stuk) afnemen bij de beheerder.1637.15Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F295968_lsr_2018083161475918220.jpg&feedId=26611&k=95b3ca9088cb4fdbd23823a8de8cc20315ba8419Luxe 5 sterren chalet met in-house wellness en adembenemend uitzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *