Chalet Astrid

Het verlangen naar oorspronkelijkheid, éénzijn met de natuur en een behaaglijk vakantieonderkomen met traditionele charme vindt u bij deze kleine Alpenresidentie aan de rand van het bos. … ver weg van het lawaai en de hectiek van de stad … in de directe omgeving van het skigebied Hinterstoder, de golfbaan en zwemmeertjes … en toch ver weg van toeristische routes … ideale uitvalsbasis voor wandelingen, wandeltochten, berg- en mountainbiketochten in de vakantieregio Pyhrn-Priel Ingebed in naaldbomenbossen weerspiegelt zich de natuur en zorgt dankzij de met de hand gemaakte houten luiken, de houten zithoeken en parketvloeren, zowel buiten als binnen, voor een behaaglijke sfeer. Het terras aan de zonzijde met uitzicht op de fascinerende natuur is een bron van inspiratie en nodigt uit tot dagdromen. De geur van het hout, de warmte van de tegelkachel en het knapperende haardvuur trekt door de ruimtes – puur welzijn, pure behaaglijkheid en een nostalgische landhuisidylle Op een woonoppervlak van ongeveer 60 m² vindt u de perfecte balans tussen de uitstraling van een chalet, een rustieke ambiance, sfeervolle decoratie en modern comfort De tegelkachel in traditioneel groen verspreidt, als het buiten kouder wordt, een natuurlijke warmte en maakt van de daarnaast geplaatste bank één van de meest favoriete plekjes in het huis. Woon- en eetkamer lopen vloeiend in elkaar over en zijn direct met de keuken verbonden. In de badkamer heerst dankzij het bad een feelgoodsfeer In de slaapkamer zorgt het hout voor weldadige rust en de warme blauwtinten staan voor ontspanning, harmonie en tevredenheid.747.87Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296351_lsr_2018082539852467168.jpg&feedId=26611&k=91f04ef4a302b9ef49d25499e3e14e9ef21af066Idyllisch vrijstaand chalet aan de rand van het bos op zeer rustige locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *