Binderhäusl

Uw romantische, sfeervolle vakantiehuis bevindt zich aan de rand van het bos en op 500 meter afstand bevindt zich de skilift naar het skigebied Schneeberg-Hagerlifte-Mitterland. Uw vakantiehuis is een perfect startpunt om te (ijs)wandelen, op avontuur te gaan in het bos of om een uitstapje te maken naar de rodelbaan. Uw comfortabele vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en met liefde ingericht. Via de woon- en eetkamer bereikt u de tuin met het gezellige terras dat veel leuke zithoekjes en een barbecue heeft. In de winter is Thiersee een paradijs voor wintersporters die het wat rustiger aan willen doen. Of het nu gaat om langlaufen of alpineskiën, hier is voor elk wat wils. Voor gezinnen is dit skigebied ideaal en als het nog een beetje hoger moet, is Oostenrijks grootste skigebied Wilder Kaiser – Brixental, niet veraf. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te schaatsen op de Thiersee. Ook in de zomer is Thiersee een centrum van ontspanning. Het meer is in de zomer de uitvalsbasis voor vele activiteiten zoals beachvolleybal, duiken en waterfietsen. Bovendien lokt het meer zelf met zijn 25 warme water! In de buurt ligt ook het familiezwembad Landl, dat alles te bieden heeft wat de harten van kleine kinderen sneller doet slaan. Dit alles aangevuld met activiteiten zoals vissen, wandelen en mountainbiken. Maar ook op cultureel vlak heeft Thiersee veel te bieden, zoals het aan het meer gelegen Passionsspielhaus. Als u wilt ontsnappen aan de dagelijkse stress, dan bent u hier aan het goede adres. Extra informatie: Het huis wordt op verschillende manieren verwarmd, waarover u ter plaatse wordt geïnformeerd. Voor het hout en de pellets worden geen extra kosten gerekend. De slaapkamers worden d.m.v. infrarood verwarmd.2038.87Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F299190_lsr_2018111536953074083.jpg&feedId=26611&k=df1200391e8ef67a407f21b8d4e938258e9bf04eRomantisch vakantiehuis aan de rand van het bos, skilift op 500 meter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *