Bergkaiser

Alle ingrediënten voor een fijne vakantie in het Tiroolse Ellmau vindt u hier! De gezelligheid van het dorp, de korte afstand tot de skilift (350 meter) en daarbij de toegang tot het grootste skigebied van Oostenrijk en de aanwezigheid van de overige faciliteiten van Ellmau die zich op loopafstand bevinden… alles is aanwezig! De comfortabele woning (150 m2) bevindt zich vrijwel volledig op de begane grond. U beschikt maar liefst over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een proffesionele restaurantkeuken en een riante woonkamer. U beschikt over een eigen ingang en een groot priveterras met barbeque op het zuiden, privacy gegarandeerd! Een heerlijke plek om tot rust te komen na een intensieve dag in de buitenlucht en om met uw reisgezelschap de dag af te sluiten. Uw appartement beschikt over meerdere parkeerplaatsen voor de deur en door de ideale ligging kunt u de auto de gehele vakantie laten staan. Genieten van het uitzicht vanuit uw appartement vanaf het terras of balkon kan op ieder moment van het jaar; het bergachtige landschap van de Wilder Kaiser verveelt nooit. Uiteraard is de omgeving ook zomerdag uitermate geschikt voor een heerlijk verblijf. Het bergachtige wandel- en mountainbike paradijs van de Wilder Kaiser is voorzien van vele mooie routes. Ellmau is ook een zeer kindvriendelijke bestemming; zomerdag kunt u een uitstapje maken naar Ellmi`s Toverwereld. Dit is een kinderspeelpark van meer dan 4000 m2 op de Hartkaiser. Tevens is er een groot overdekt zwembad met buitenbad en wellness faciliteiten in Ellmau gesitueerd.756.10Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F303793_lsr_201902171541808556.jpg&feedId=26611&k=4157e9a7a97076cf33aab7802aa40916e4044683Vakantiewoning midden in het centrum van Ellmau met mooi zonneterras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *