Berg-Smaragd Bramberg

Dit zeer unieke Chalet, zowel qua vorm, inrichting, uitzicht als ook zijn ligging – direct aan de skipiste en lift, dus ski in ski out-, is gelegen in het sfeervolle en gezellige Bramberg. Het chalet, welke u alleen bewoont, is zeer hoogwaardig en luxueus ingericht, met oog voor detail, zodat u zich gelijk thuis voelt. U komt binnen op de middelste woonetage waar u beschikt over een enorme woonkamer met directe toegang tot het overdekte balkon, voorzien van gezellige houtkachel voor de iets koudere periodes van het jaar. Aansluitend vindt u de eetkamer met moderne open keuken. Op deze etage vindt u ook de wellness ruimte met infrarood sauna. De rustruimte is een deel van de woonkamer die afgeschermd kan worden door middel van een schuifwand met een directe toegang tot het buiten terras. Als u de wellness niet gebruikt kan dit gedeelte bij de woonkamer worden aangetrokken. Op de bovenste etage is een enorme masterbedroom, mooi ingedeeld onder het schuine dak, en is een royale moderne badkamer met ligbad, douche en toilet. De overige 4 warm ingerichte slaapkamers bevinden zich op de onderste etage, waarvan 2 met een eigen badkamer en 2 met een gezamenlijke badkamer. Voor uw ski’s is er een skiberging bij het huis. Zoals aangegeven is het chalet direct aan de skilift en de skipiste gelegen. Een werkelijke ski in ski out locatie. Ook alle voorzieningen zijn in de directe omgeving evenals restaurants. Verder is het centrum van Bramberg op loopafstand. Vergeet u niet in de winter de rodelbaan, met zijn lengte de langste van Europa. In de zomer ligt Bramberg ideaal voor uw vakantie. Vele wandel- en mountainbike wegen liggen in de directe omgeving. De watervallen van Krimml of de Großglocknerstrasse zijn zeker een bezoek waard. Bijzonderheden: Aangezien het chalet is gelegen op een helling in een autovrij gebied, kunt u met uw auto niet tot aan de deur komen. Deze kunt u parkeren in de parkeergarage (2 parkeerplaatsen beschikbaar) waarvan de toegang op ca 100 meter van het Chalet is. Doordat de toegangsweg aardig omhoog loopt naar het Chalet, is het Chalet moeilijk bereikbaar voor kinderwagens en mensen die minder goed ter been zijn. Met een rolstoel is het zeker af te raden.3610.34Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298533_lsr_2019020761123471552.jpg&feedId=26611&k=96e08f9727a0937a613943ae101d5470f8fd2d3dVrijstaand Chalet ski in ski out op een unieke locatie met een super uitzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *