Auni

Dit appartement is van alle gemakken voorzien en zowel ’s zomers als ’s winters een heerlijke plek om de omgeving van Westendorf te ontdekken. De golfbaan Kitzbüheler Alps Westendorf ligt letterlijk voor de deur en ook verschillende fiets- en wandelroutes beginnen vanaf dit punt. Het appartement is voorzien van een slaapkamer met twee tweepersoonsbedden en in de woonkamer bevindt zich ook tevens een volwaardig tweepersoonsbed. De complete keuken en gezellige woonkamer zijn het hart van het appartement. Ook is het balkon een fijne plek, hier kunt u genieten op een mooie dag genieten van de zonnestralen. De aardige eigenaar, die in dezelfde woning woonachtig is en een kleine slagerij bezit, zal u graag de slagerij laten zien en zal er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Voor mooie langlauf-, wandel- of fietsroutes bent u bij hen ook aan het juiste adres! Voor het skiplezier kunt u zowel in Westendorf als in Hopfgarten opstappen en gebruik maken van het grootste skigebied van Tirol, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental! Met een afwisseling in blauwe, rode en zwarte pistes, biedt dit gezellige skigebied voor elk niveau een uitdaging. De ideale bestemming dus om met heel de familie te genieten van een skivakantie.886.74Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300926_lsr_2018121745623219980.jpg&feedId=26611&k=9ebae914d599b1c65702392c5df70db21b08b60cFijn appartement met rustige ligging nabij Westendorf, gelegen naast de golfbaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *