Appartement Sonnrain

Uniek door zijn ligging en met een adembenemend uitzicht op het dorp Piesendorf en de magnifieke bergen van het National Park Hohe Tauern, vindt u op loopafstand van het centrum dit geweldige, maar vooral ook luxueus ingerichte vakantiehuis. U bewoont het prachtige appartement op de begane grond. Wat gelijk opvalt is het gebruik van warme en bijzondere materialen waardoor uw appartement een heel warm en aangenaam klimaat heeft. De woonkamer met moderne open keuken biedt voldoende ruimte voor alle personen. De comfortabele bank kan uitgeklapt worden en als volwaardig bed beden gebruikt. De slaapkamer, welke hoogwaardig is ingericht, beschikt naast een 2 persoonsbed over voldoende kastruimte en een badkamer en-suite. Vanuit de woonkamer komt u op het zonnige overdekte terras met een prachtig uitzicht. De ligging is perfect, zonnig, op korte afstand van Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland zodat in de zomer vele golfbanen, de watervallen van Krimml, de GroƟglocknerstrasse, maar ook de prachtige natuur om te wandelen, of te mountainbiken allemaal in de buurt zijn. In de winter ben je snel in de skigebieden van Zell am See en kun je een groot deel van het jaar skiĆ«n op de gletsjer van Kaprun.1490.93Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298959_lsr_2018103034971112369.jpg&feedId=26611&k=4805bdb711e6d4d7885ede25f80c041bb9b7d5bdLuxueus appartement met hoogwaardige inrichting vlakbij Kaprun en Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *