Apart Franz Josef

Het appartement Franz Josef beschikt over 6 nieuwe, grote en vriendelijk ingerichte appartementen in Stumm in het Zillertal en nodigt uit tot ontspannen vakantieuurtjes. In de gezellige woonkeuken vindt u alles wat uw hartje begeert, een comfortabel kook- en eetgedeelte, een televisie en een grote bank garanderen gezelligheid en ruimte om te leven. In de knusse slaapkamers, elk met eigen badkamer en wc, droomt u van uw volgende enerverende vakantiedag. Bovendien kunt u zich in het grote wellness- en rustgedeelte ontspannen. Twee appartementen op de begane grond voor 4 + 6 personen, en op de eerste en tweede verdieping voor resp. 6 + 6 personen zijn ook perfect geschikt voor een verblijf van meerdere gezinnen. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. Het huis beschikt over WLAN, gratis parkeerplaatsen en een verwarmde skikelder voor uw sportuitrusting! Dankzij de centrale ligging van de appartementen vindt u winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving. Tegenover het complex bevindt zich een bakkerij voor uw dagelijks verse ontbijt. Op slechts enkele meters van het huis stopt de skibus, die u snel en comfortabel naar het nabijgelegen dalstation Hochzillertal/Hochfügen in Kaltenbach, recht tegenover Stumm, brengt.674.51Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F277734_lsr_2018012540984829.jpg&feedId=26611&k=c04670ff9e7a1c6d47f6b04d2b4ac3a53a30088cStijlvolle, moderne appartementen, vlakbij het skigebied

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *