Andrea – Fürth

Vlakbij het bekende Kaprun en Zell am See, ligt op de zonnige zijde het dorpje Fürth met een prachtig modern appartementencomplex. Op de 1e etage van dit complex, is dit ruime en luxueus ingerichte appartement gelegen. Vanuit de woonkamer, voorzien van moderne open keuken, heeft u direct toegang tot het royale balkon vanwaar u een prachtig uitzicht op de bergen van het nationaal park Hohe Tauern heeft. Er zijn 2 sfeervolle slaapkamers aanwezig welke beide een badkamer ter beschikking hebben en een grote inloop kledingkast. Voor uw auto is er 1 Carportplaats, verder is en nog een extra parkeerplaats beschikbaar. Uniek aan dit complex is dat er in de zomer, voor gemeenschappelijk gebruik, een prachtig natuur verwarmd zwembad, (juni t/m september) aanwezig is. Kaprun en Zell am See staan bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportgebied. De gletsjer in Kaprun is bijna het gehele jaar geopend, dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Behalve wintersport is het ook in de andere seizoenen van het jaar goed toeven in de directe omgeving met volop watersportmogelijkheden, raften of wildwaterkanoën, wandelen, mountainbikers of lekker een balletje slaan op de prachtige 2x 18-holes golfbaan, die in slechts enkele minuten bereikbaar is. Kortom de gehele regio Kaprun-Zell am See heeft u bijzonder veel te bieden in alle vier de seizoenen!549.96Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F306102_lsr_2019040862084503.jpg&feedId=26611&k=0c2ba91a6172c9e00de3b3f5b184b531860a4cc6Zonnig gelegen royaal appartement met zwembad vlakbij Kaprun en Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *