An der Piste 2 Alpendorf

Vlakbij de piste van het gezellige Alpendorf bij St Johann ligt dit prachtige luxueus gebouwd complex. In deze ski in ski out locatie bewoont u een prachtig appartement op de 1e etage welke u zowel met de trap als de lift kunt bereiken. (De piste bereikt u lopend in ca 200 meter.) Bij binnenkomst valt gelijk de enorme ruimte op welke tot u beschikking staat. De hoogwaardige afwerking en warme comfort zorgt ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. Vanuit de royale woonkamer voorzien van een luxueuze open keuken heeft een directe toegang tot het prachtige grote balkon (34m2) vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur, een inductiekookeiland en zowel een filterkoffiemachine als een Tchibo Cafissimo capsule koffiemachine. De 2 slaapkamers zijn eveneens hoogwaardig ingericht, beide voorzien van een 2 persoonsbed en televisie. Daarnaast beschikt u over 2 prachtige badkamers, waarvan 1 is voorzien van een heerlijk ligbad. Na een dag skiën of wandelen, kun je heerlijk genieten in het wellness gedeelte van het complex, hier vindt je een heerlijke sauna (tegen kleine vergoeding) Alpendorf, deel van St Johann im Pongau ligt in het hart van het Salzburgerland zodat je zowel in de winter als in de zomer zeer centraal zit. Rondom Alpendorf vindt je enorm veel bezienswaardigheden, liften, prachtige klammen en wandel of mountainbike mogelijkheden. In de winter ligt het skigebied van Alpendorf/Wagrain/Flachau aan je voeten. Daarnaast kun je met dezelfde Ski Amadé pas ook in andere skigebieden skiën zonder daarvoor meer te hoeven betalen.1088.40Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F279119_lsr_2018102364220364759.jpg&feedId=26611&k=89868261dfb1c7eec3f1b6a9cf99c64faab8431dLuxueus ski-in-ski-out appartement, direct aan de piste in Alpendorf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *