Am Thumersbach

Dit prachtige vrijstaande vakantiehuis is op loopafstand gelegen van het dorpsdeel Thumersbach van het beroemde Zell am See. In 2018 is dit huis volledig gerenoveerd en is hoogwaardig en sfeervol ingericht. De prachtige afwerking, het gebruik van hout en de mooie details zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. Op de begaande grond beschikt u over een ruime woonkamer met moderne open keuken, een slaapkamer en badkamer. Ook heeft u hier direct toegang tot de royale prachtige tuin. In de verte hoort u het heerlijke rustgevende geluid van het kabbelende water in de beek. Op de 1e etage vindt u nog 2 slaapkamers en de 2e badkamer. Alles is luxueus en met oog voor detail ingericht. In het souterrain kun u heerlijk genieten van de privé sauna en is daar tevens een berging voor de skischoenen of in de zomer voor uw fietsen. Het bekende meer met winkeltjes en eetgelegenheden vind je op slechts 850 meter en het centrum van Zell am See ligt op 4,8 km. Er zijn in de directe omgeving volop activiteiten en bezienswaardigheden o.a. de gletsjer en stuwmeren van Kaprun, de Grossglocknerstrasse, de watervallen van Krimml en de mooie stad Salzburg, maar niet te vergeten heerlijk zonnen en zwemmen in het meer of gezellig een terrasje meepakken in Zell am See. Al met al een ideaal adres voor een geslaagde vakantie!1076.84Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F286950_lsr_2018073038622896643.jpg&feedId=26611&k=f4ac8ece44dd6a8cdbf6508c4792a91d85bc99dePrachtig gerenoveerd vrijstaand huis in het populaire Thumersbach-Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *