Alpinum Residence

Dit fraaie appartement bevindt zich zeer rustig gelegen aan de rand van Tamsweg in de mooie regio Lungau in het hart van Oostenrijk. In het gehele appartement is vloerverwarming aanwezig en in de woonkamer bevindt zich een hoogwaardig lederen hoekbank met slaapfunctie. Op het terras zijn bovendien twee ligstoelen aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van gratis Wifi. Tevens beschikt de woning over een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage! In de winter betekent dit ‘s ochtends met een vorst- en sneeuwvrije auto naar de pistes! Het complex beschikt over een centrale lift. Tevens is er in de algemene ruimtes een ruime stalling voor fietsen aanwezig en een verwarmd ski-depot. De regio Lungau is een hoog plateau gelegen op meer dan 1.000 boven de zeegspiegel en kent zonnige, warme zomers en zeer sneeuwzekere, koude winters. De deelstaten KarinthiĆ« en Steiermarken liggen vlakbij waardoor vele en gevarieerde uitstapmogelijkheden binnen handbereik zijn. Tamsweg is in circa 10 minuten bereikbaar per auto vanaf de A10 zonder lastige bergpassen. Door deze ligging behoren ook uitstapjes naar ItaliĆ« en SloveniĆ« tot de mogelijkheden. In dit comfortabele en sfeervol ingerichte appartement zal het u aan niets ontbreken om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. In de winter rijdt u in enkele minuten naar de dalstations van de skigebieden Katschberg-Aineck, Grosseck-Speiereck en Fanningberg. Binnen 20 autominuten staat u bij de liften van Obertauern, onlangs uitgeroepen tot Oostenrijks meest sneeuwrijke en sneeuwzekere gebied. De Skibushalte is ca. 5 minuten lopen. Op verzoek is ontbijt van de boerderij met zelfgebakken brood en boter mogelijk, dichtbij het appartement op een biologische boerderij. Per persoon 9,00 Euro. In de periode van 1 juni tot en met 31 oktober krijgt u gratis de Lungaucard! Met deze kaart krijgt u gratis entree of aanzienlijke kortingen bij tal van voorzieningen als bergbanen, zwembaden, kastelen, outdoor parken etc. In de periode van 1 december tot 31 maart krijgt u gratis de WinterbonusCard waarmee u gratis toegang en kortingen krijgt bij diverse voorzieningen.454.67Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F289908_lsr_2018082263967969428.jpg&feedId=26611&k=b44b472e8dedb83e3647b6532b162187bf774064Zeer fraai en modern ingericht tuinappartement in ski- en wandelparadijs Lungau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *